beal mortex op hout.

mortex in badkamer

BEAL MORTEX

Stoer, elegant luxe.

De grovere beal mortex maar toch gladde...waterdichte UV en brandwerende beal mortex bestaat al meer dan 20 en is uitgewerkt in de eigenMortex fabriek tot de exclusieve mortex voor binnenshuis.

Wij verwerken de mooie beal mortex die  in meer dan 70 kleuren te verkrijgen is met hun eigen onderhouds produten.

De stoere luxe harde waterdichte duurzame betonlooksoort wordt aangemaakt met additatieven mineralen en harsen en wordt opgebracht in 2 of 3 lagen (badkamer).

 

Beal mortex is geschikt voor eet en drink gelegenheden, op balkons in badkamers op vloeren en op wanden maar ook op keukenbladen. Beal mortex is makkelijk in onderhoud en u kunt de meeste schoonmaakmiddelen gebruiken die bij veel betonlooksoorten niet gebruikt kunnen worden.....  

 

 Beal mortex is elegant stoer, sjiek, luxe en uniek.

 

U kiest met beal mortex een waardevol product dat ook op open haarden maar ook over vloerverwarming heen kan.

 

Beal mortex is de enige ontwikkelaar en fabrikant van het merk Mortex en u kunt kiezen als eindafwerking uit mat, zijde of glans.

 

 

Beal mortex kan aangebracht worden over bestaande tegels zowel vloer en wand waardoor moeizaam uitbreekwerk overbodig wordt.

 

Makelaars en architecten passen beal mortex toe op hun projecten vanwege de luxe uitstraling en duurzaamheid.

 

Wilt u ook een metamorfose in uw project: Jacqueline 06-85282776 

 

Mocht u het voorbereidend werk zelf doen... dan raden wij aan om het project voegen en kitnaden te verwijderen, en vuil en vet en stof te verwijderen. 

beal mortex 2 lagen in fijnere korrel voor wanden

beal mortex met opstaande rand