BEAL MORTEX

Stoer, elegant luxe.

De grovere beal mortex maar toch gladde afgewerkte waterdichte uv en brandwerende beal mortex bestaat al meer dan 20 en is uitgewerkt in de eigen Mortex fabriek tot de exclusieve mortex voor binnenshuis.

Wij verwerken deze beal mortex die  in meer dan 70 kleuren te verkrijgen is met hun eigen onderhouds producten.

De stoere luxe harde waterdichte duurzame betonlooksoort wordt aangemaakt met additatieven mineralen en harsen en wordt opgebracht in 2 of 3 lagen (badkamer).

 

Beal mortex is geschikt voor eet en drink gelegenheden, op balkons, in badkamers voor op vloeren, trappen en op wanden maar ook op keukenbladen. Beal mortex is makkelijk in onderhoud en u kunt de meeste schoonmaakmiddelen gebruiken die bij veel betonlooksoorten niet gebruikt kunnen worden.....  

 

 Beal mortex is elegant stoer, sjiek, luxe en uniek.

 

U kiest met beal mortex een waardevol product dat ook op open haarden maar ook over vloerverwarming heen kan.

 

Beal mortex is de enige ontwikkelaar en fabrikant van het merk Mortex en u kunt kiezen als eindafwerking uit mat, zijde of glans.

 

 

Beal mortex kan aangebracht worden over bestaande tegels zowel vloer en wand waardoor moeizaam uitbreekwerk overbodig wordt.

 

Makelaars en architecten passen beal mortex toe op hun projecten vanwege de luxe uitstraling en duurzaamheid.

 

 

 

Mocht u het voorbereidend werk zelf doen... dan raden wij aan om op het project voegen en kitnaden te verwijderen, en vuil en vet en stof  goed te verwijderen. 

 

Wilt u ook een metamorfose en deze duurzame betonlook soort  op  uw project,  

 

bel ons: Jacqueline 06-85282776 

 

Tot ziens op uw project.

 

beal mortex 2 lagen in fijnere korrel voor wanden

beal mortex met opstaande rand