gerestaureerde trap op hout later is er geverfd en de trap is af....

mortex in badkamer

BEAL MORTEX

Stoer, elegant luxe.

De grovere look beal mortex.

Wij verwerken de mooie beal mortex in 64 kleuren te verkrijgen.

Dit is een stoere harde waterdichte betonlooksoort met een uitstraling die past in elke badkamer en in eet en drink gelegenheden voor wand en vloer. Ook schitterend in uw keuken. Makkelijk in onderhoud.

 

De stoere look die u verkrijgt na het verwerken is gemaakt is op basis van hoogwaardige mineralen en additatieven en wordt gemengd met een speciale hars waardoor een zeer sterk product ontstaat de mortex,  deze wordt na het voorbereiden en voorstrijken van de speciale primer  in 2 (wanden) of 3 (badkamers) lagen opgebracht.

 

Ukunt kiezen uit zijde mat of glanzende eindafwerking met de speciale ontwikkelde coating die het geheel afmaakt en beschermd tegen vuil en vlekken.

 

Beal mortex is van zichzelf waterdicht, brandvertragend, uv bestendig hard als steen.

 

Mortex kan net als beton cire op bijna alle ondergronden worden aangebracht bv. het bekleden van vloeren, muren, werkbladen, trappen, open haarden, doucheruimtes en toiletruimtes.

 

 

Makelaars en architecten beginnen beal mortex ook toe te passen om de exclusieve look ook te creeren in hun projecten. 

 

Wilt u een badkamer metamorfose of vloer met de schitterende mortex en heeft u tegels dan hoeft u niet meer te slopen want door de speciale primer kan het over tegels heen verwerkt worden dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

 

Beal mortex wordt in 0,1 tot 0,6 mm aangebracht en de 2e of 3e laag geeft een uniek effect die stoer, mooi en uniek oogt.

 

Mortex is stoer en robuust en effect..

Beal  mortex is in 64 kleuren verkrijgbaar en u kunt door 1 of 2 kleuren te nemen een nog mooier effect creeren.

 

Beal mortex is in verschillende korrelgrootte te krijgen, zo gebruiken wij voor de badkamer een andere korrel en op wanden een kleinere korrel wat het effect weer net een beetje anders maakt.

Wij raden aan om voordat wij beginnen met de mooie beal mortex of stucwerk op uw project kitranden en naden stofvrij te maken en vuil en vet te verwijderen. 

 

Wilt u ook deze mooie exclusieve betonlook neemt u contact op via 06-85282776 

beal mortex in fijnere korrel voor wanden in een bar in Amsterdam

beal mortex met opstaande rand