beal mortex op hout.

mortex in badkamer

BEAL MORTEX

Stoer, elegant luxe.

De grovere look beal mortex waterdicht UV bestendig hitte bestendig.

Wij verwerken de mooie beal mortex in 64 kleuren te verkrijgen.

De stoere harde waterdichte duurzame betonlooksoort wordt aangemaakt met additatieven en harsen en wordt opgebracht in 2 of 3 lagen. Beal mortex is geschikt voor eet en drink gelegenheden, balkons, badkamers, vloeren en wand het is makkelijk in onderhoud en u kunt de meeste schoonmaakmiddel gebruiken die bij veel betonlooksoorten niet gebruikt kunnen worden.  

 

 

Beal mortex is elegant stoer, sjiek, luxe en uniek.

 

 

U kiest met beal mortex een waardevol product dat is uitgewerkt van het waterdicht maken van kelders tot de decoratieve huiselijke kleurvolle beal mortex voor binnen, open haarden bijvoorbeeld.

 

De stoere luxe look die u verkrijgt na het verwerken is gemaakt is op basis van hoogwaardige mineralen en additatieven en wordt gemengd met een speciale hars waardoor een zeer sterk product ontstaat de mortex,  deze wordt na het voorbereiden en voorstrijken van de speciale primer in 2 (wanden) of 3 (badkamers) lagen opgebracht.

 

U kunt kiezen uit zijde mat of glanzende eind  afwerking met de speciale ontwikkelde coating die het geheel afmaakt en beschermd tegen vuil en vlekken.

 

Beal mortex is van zichzelf waterdicht, brandvertragend, uv bestendig en hard als steen maar voelt "zacht".

 

 

Makelaars en architecten beginnen beal mortex ook te ontdekken en passen betonlook ook toe in hun projecten vanwege de luxe uitstraling en duurzaamheid.

 

Wilt u ook een badkamer metamorfose in beal mortex wilt u ook uniek zijn, wij verzorgen uw complete badkamer inclusief de mortex. Of wilt u uw vloer met de unieke mortex en heeft u tegels?... dan hoeft u geen sloop of breekwerk meer te verrichten, dit scheelt aanzienlijk in de kosten want de mortex kan tot 0,5 mm. worden verwerkt

 

Beal mortex wordt in 0,1 tot 0,6 mm aangebracht en de 2e of 3e laag geeft een uniek effect die stoer, mooi en uniek is.

  

 

Beal mortex is in verschillende korrelgrootte te krijgen, zo gebruiken wij voor de badkamer een andere korrel en op wanden een kleinere korrel wat het effect weer anders maakt.

 

 

Wij raden aan om voordat wij beginnen met de mooie beal mortex of stucwerk op uw project kitranden en naden stofvrij te maken en vuil en vet te verwijderen. 

 

Wilt u ook deze schitterend mooie exclusieve betonlook neemt u contact op via Jacqueline 06-85282776 of Richard 06-85021067 voor overige werkzaamheden.

beal mortex 2 lagen in fijnere korrel voor wanden

beal mortex met opstaande rand