BEAL MORTEX

Stoer, elegant luxe.

De grovere beal mortex maar toch gladde afgewerkte waterdichte uv en brandwerende beal mortex bestaat al meer dan 20 en is uitgewerkt in de eigen Mortex fabriek tot de exclusieve mortex voor binnenshuis.

Wij verwerken deze beal mortex die  in meer dan 70 kleuren is met hun eigen onderhouds producten overal waar het op kan voor badkamer en wand.

De stoere luxe, met een uitstraling van natuursteen, duurzame betonlooksoort bestaande uit natuurlijke kalk en meer dan 20 additatieven en mineralen, zijn toegevoegd en samen met de harsen vormen ze de beal mortex voor binnenshuis.

 

Beal mortex wordt opgebracht in 2 of 3 lagen (badkamer) en wordt afgewerkt met een coating.

 

Beal mortex is geschikt voor eet en drink gelegenheden, op balkons, in badkamers op vloeren, trappen, wanden maar ook op keukenbladen. Beal mortex kan aangebracht worden over bestaande tegels in uw badkamer op  zowel vloer en wand waardoor moeizaam uitbreekwerk overbodig wordt.

 

 

Beal mortex is makkelijk in onderhoud, is duurzaam en heeft een brandwerende werking waardoor het ook op een schouw kan worden aangebracht. 

 

 Beal mortex is elegant, luxe stoer,  en uniek geen badkamer of vloer is hetzelfde.

 

U kiest met beal mortex een waardevol product dat ook op open haarden maar ook over vloerverwarming heen kan maar ook mdf en cement.

 

Beal mortex is de enige ontwikkelaar en fabrikant van het merk Mortex zodoende heeft u een uniek product.

 

U kunt kiezen als eindafwerking uit mat, zijde of glans, in badkamers gebruiken we de coating 

 

 

 

 

Makelaars en architecten passen beal mortex toe op hun projecten vanwege de luxe uitstraling en duurzaamheid en de hoge slijtageweerstand.

 

WIj raden aan om een onderhoudsschema te nemen van bv. waxen 1x in de 6 maanden.

Ook kunt u zelf een verzorgingslijn bestellen bij ons.

 

 

 

Mocht u het voorbereidend werk zelf doen... dan raden wij aan om op het project voegen en kitnaden te verwijderen, en eventueel vuil en vet en stof  goed te verwijderen en materialen goed stevig te bevestigen zodat er een solide onderbasis bestaat waarop de mortex op verwerkt kan worden.

 

Wilt u ook een metamorfose en deze duurzame betonlook soort  op  uw project,  

 

bel ons: Jacqueline 06-85282776/ Richard06-85021067

 

 

(Vraagt u naar de onderhouds bladen als het project klaar is zo houd u uw project verzorgd en mooi of laat het door ons doen ....

 

Tot ziens op uw project.

 

beal mortex 2 lagen in fijnere korrel voor wanden

beal mortex met opstaande rand