BETON CIRE

De letterlijke vertaling van beton cire is gewreven beton.

In 1997 was er een opkomst van beton cire in Nederland.

In de high class werd de beton cire veel gebruikt en er was een tijd dat beton cire niet zo veel meer werd verwerkt. Nu is beton cire weer in opkomst hij is beter dan ooit. 

Veel makelaars en architecten komen achter de speciale unieke betonlook en passen deze toe op hun projecten.

Ook omdat de beton cire sterk flexibel en spat waterdicht is maar ook omdat hij uniek is en ook in de badkamer toe te passen is en een speciale look geeft, een andere unieke look aan uw project. 

 

Beton cire wordt gebruikt in badkamers op wanden  en in toiletruimtes maar ook  vloeren. 

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. De Grieken en Romeinen gebruikten beton cire vele eeuwen geleden al als basis voor hun bruggen en viaducten. Beton Ciré hecht op vrijwel iedere ondergrond. Beton cire heeft de volgende eigenschappen: 

  • Slijtvast
  • Watervast
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Flexibel
  • Beton cire wordt opgebracht in 2 lagen. Voordat er beton cire wordt verwerkt moet de ruimte vetvrij  stofvrij en kitvrij zijn. Daarna wordt de beton cire wordt opgebracht. Dan is er een droogtijd, dan wordt er geschuurd en een beschermende coating opgebracht die beschermd tegen vuil water. U moet de beton cire nu weer tenminste 3/5 dagen laten drogen waarna  u uw spulllen kunt installeren.

  

Beton cire is een exclusieve betonlook en is in 64 kleuren en alle Ral kleuren verkrijgbaar. 

Beton cire is effect elegant en style. 

Wilt u deze unieke schitterende betonlook in uw project verwerkt wilt hebben of meer informatie belt u voor een afspraak. 06-85282776

 

beton cire