BETON CIRE

De letterlijke vertaling van beton cire is gewreven beton.

In 1997 was er een opkomst van beton cire in Nederland.

In de high class werd de beton cire veel gebruikt en er was een tijd dat beton cire niet zo veel meer werd verwerkt. Nu is beton cire weer in opkomst hij is beter dan ooit. 

Veel makelaars en architecten komen achter de speciale unieke betonlook en passen deze toe op hun projecten. 

Ook omdat de beton cire sterk flexibel en spat waterdicht is maar ook omdat hij uniek is en ook in de badkamer toe te passen is en een speciale look geeft, een andere dimensie aan uw project. 

U kunt beton cire ook zonder breekwerk/sloopwerk in uw badkamer toepassen dit scheelt in de kosten wat het voor u aantrekkelijk maakt. 

Beton cire wordt veel gebruikt in badkamers op wanden  en in toiletruimtes maar ook op meubels en vloeren. 

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. De Grieken en Romeinen gebruikten beton cire vele eeuwen geleden al als basis voor hun bruggen en viaducten. Beton Ciré hecht op vrijwel iedere ondergrond. Beton cire heeft de volgende eigenschappen: 

  • Slijtvast
  • Watervast
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Flexibel
  • Beton cire wordt opgebracht in 2 lagen. Voordat er beton cire wordt verwerkt moet de ruimte vetvrij  stofvrij en kitvrij zijn. Daarna wordt de beton cire wordt opgebracht. Dan is er een droogtijd van 3 dagen dan wordt er geschuurd en beschermd tegen vuil water. U moet de beton cire nu weer tenminste 5 dagen laten drogen en daarna kunt u uw spulllen installeren.

  

Beton cire is een exclusieve betonlook en is in 64 kleuren en alle Ral kleuren verkrijgbaar. 

Beton cire is effect en geeft een uitstraling van sjiek en dat maakt het juist uniek.  

Wilt u deze unieke schitterende betonlook in uw project verwerkt wilt hebben of meer informatie: 06-85282776

 

beton cire