U zoekt betonlook, dit is verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij verwerken beal mortex   (kalk cement toeslagstoffen) en beton cire ( beton en hars (alkalisch schimmelwerende eigenschappen) Deze soorten hebben een andere structuur en hebben een andere samenstelling. 

 Zijn beide geschikt voor vloerverwarming

 .

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook is een

 hoogwaardige kwaliteits stuc en w

ordt opgebracht en afgewerkt  met een PU laag.

 

 

 

"Betonlook" word ook wel woonbeton betonstuc, exclusieve stuc, deco stuc leefbeton of woonbeton genoemd.

 

 

Betonlook is een unieke look kiezen die niemand heeft uniek oogt als natuursteen maar vele malen goedkoper wordt met de hand ambachtelijk in 2 of 3 lagen opgebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook is effect.....zacht, levendig en uniek en hard als steen maar ook flexibel, stoer duurzaam en elegant en sjiek maar vooral duurzaam en makkelijk in onderhoud. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met betonlook wordt altijd een effect gecreeerd in mindere of meerdere mate maar dat is betonlook wilt u geen effect dan kunnen wij dat zoveel mogelijk toepassen maar er is altijd wel een beetje effect maar dat is juist het mooie van betonlook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook wordt opgebracht op een stabiele gladde schone vetvrije en stofvrije ondergrond zodat de producten maximaal hechten.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle soorten die wij verwerken 

hebben een speciale verwerkingstechniek waardoor de prijzen verschillend zijn.

 

 

 Zo is beal mortex duurder door de 3 lagen die opgebracht worden en beton cire 2 daardoor  v

oordeliger.

 

 

 

Allebei de soorten zijn watervast en in badkamer op wand en vloer overal in huis aan te brengen. Het is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de betonlook die u kiest is er een verzorgingslijn op de markt voor 

de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse of jaarlijkse verzorging. Prijzen worden gemaakt nav, de meters die u  wilt op uw project waarbij er wordt gekeken naar hoeken, nissen en de moeilijkheidsgraad om het op te verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over betoncire of wilt u een prijs weten, neemt u contact op: Jacqueline  06-85282776 of Richard 06-85021067

 

Wij verzorgen naast het betonlook verwerken ook complete verbouwingen belt u hiervoor Richard Hofman restauratie en onderhoud

 

 

 

 

 

Beal mortex effect..

Beal mortex

betoncire....