U zoekt betonlook wij verwerken beton cire en beal mortex

 

 

Deze soorten betonlook zoals ze ook genoemd worden zijn waterdicht de beton cire middels impregneer en de beal mortex van zichzelf. Beide hebben een andere structuur, de een is iets fijner (beton cire) en de andere (beal mortex) een wat grovere hardere look.

 

 

 

Beide zijn over tegels te verwerken in uw toilet op  de vloer de wand of op het keukenblad. Beide z

ijn beide geschikt voor vloerverwarming. 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook is een

 hoogwaardige kwaliteits stuc en wo

rd opgebracht in 2 of 3 lagen  en beide worden afgelakt met een beschermende laag van een PU die beschikbaar is in mat of glans. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook" word ook wel woonbeton betonstuc, exclusieve stuc, deco stuc leefbeton of woonbeton genoemd. Luxe maar met een betaalbare prijs, geen voegen meer en een unieke stijl die u neemt met kleuren die aan uw wensen zijn aan te passen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met betonlook wordt altijd een effect gecreeerd,  in de verwerking van de soort kunt u kiezen voor de mindere of meerdere mate van effect, er is altijd wel een beetje effect maar dat is juist het unieke van onze materialen dat is betonlook.

 

 

 

 

 

 

Betonlook wordt opgebracht met de hand op een stabiele gladde schone vetvrije, kitvrije en stofvrije ondergrond zodat de producten maximaal hechten. 

 

 

 

 

 

 

Bij ons bent u aan het juiste adres wat betrefd de specialiteit in de producten en verwerken hiervan.

 

Bij de betonlook die u kiest is er een verzorgingslijn op de markt voor 

de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse of jaarlijkse verzorging en u kunt kiezen uit meer dan 60 kleuren en eventueel een ral kleur als u dit wenst bij de beton cire.

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen worden gemaakt nav, het project waarbij er wordt gekeken naar hoeken, nissen en de moeilijkheidsgraad om het op te verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verzorgen naast betonlook ook verbouwing(en) die compleet verzorgd worden door R. Hofman restauratie en onderhoud met zijn meer dan 30 jaar ervaring in het vak staat hij u bij met uw project

 

Heeft u vragen over betoncire of beal mortex of wilt een project met hem bespreken neemt u contact op via ons contact formulier of belt u direct met Jacqueline  06-85282776 of Richard 06-85021067 

 

Beal mortex effect..

Beal mortex

betoncire....