U zoekt betonlook wij verwerken de mooie soorten beton cire en beal mortex

 en ook pandomo.

 

Deze soorten zijn niet allemaal waterdicht maar worden dit gemaakt dmv. impregneer een een PU soort een wax of steenolie (toplaag)

 

 

 

Betonllook ook wel 

deco stuc leefbeton of woonbeton genoemd kan bijna op alle materiaal worden aan/opgebracht worden sommige soorten kunnen in de badkamer en kunnen voegloos worden aangebracht. U heeft geen voegen meer.

 

 

 

 

 

Betonlook is effect en een unieke stijl die u neemt,  met kleuren die aan uw wensen zijn aan te passen om zo in de stijl van uw huis te passen.......

 in de verwerking van de soort kunt u kiezen voor de mindere of meerdere mate maar er  is altijd wel een (beetje) effect .......maar dat is juist het unieke van de materialen dat is betonlook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook wordt ambachtelijk met de hand opgebracht op een stabiele gladde, schone vetvrije, kitvrije en stofvrije ondergrond zodat de producten maximaal hechten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de betonlook die u kiest is er een verzorgingslijn op de markt voor 

de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse of jaarlijkse verzorging en u kunt ook kiezen uit meer dan 60 kleuren.....

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen worden gemaakt nav, het project waarbij er wordt gekeken naar hoeken, nissen en de moeilijkheidsgraad om het op te verwerken prijzen zijn vanaf 79 euro en worden gemaakt n.a.v. de m2.

 

 

 

 

Betonlook is te verwerken is op bijna alle materialen.

 

Heeft u vragen over betoncire of beal mortex belt u direct met Jacqueline  06-85282776 of Richard 06-85021067 

 

Beal mortex effect..

Beal mortex

betoncire....