U zoekt betonlook, dit is verkrijgbaar in verschillende materialen. Wij verwerken beal mortex   (kalk cement toeslagstoffen) en beton cire ( beton en hars (alkalisch schimmelwerende eigenschappen) Deze soorten hebben een andere structuur en hebben een andere samenstelling. 

 Zijn beide geschikt voor vloerverwarming

  over tegels in badkamers, op keukenbladen trappen vloeren en ook op hout. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonlook is een

 hoogwaardige kwaliteits stuc en wo

rd opgebracht in 2 of 3 lagen (beal mortex) en beide worden afgelakt met een beschermende laag van een PU die beschikbaar is in mat of glans. 

 

 

 

 

 

 

Betonlook" word ook wel woonbeton betonstuc, exclusieve stuc, deco stuc leefbeton of woonbeton genoemd het is kiezen voor luxe maar met een betaalbare prijs

 . Onze materialen worden met de hand opgebracht in 2 of 3 lagen.

 

 

Betonlook is effect.....levendig en uniek en hard als steen maar ook flexibel stoer duurzaam en elegant en sjiek maar vooral duurzaam en makkelijk in onderhoud u heeft namelijk geen last meer van vieze voegen die u moet uitboenen!. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met betonlook wordt altijd een effect gecreeerd in mindere of meerdere mate., er is altijd wel een beetje effect bij betonlook maar dat is juist het unieke van onze materialen.

 

 

Betonlook wordt opgebracht op een stabiele gladde schone vetvrije, kitvrije en stofvrije ondergrond zodat de producten maximaal hechten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle soorten die wij verwerken 

hebben een speciale verwerkingstechniek waardoor de prijzen verschillend zijn.

 

 

 Zo is beal mortex duurder door de 3 lagen en beton cire 2 daardoor  v

oordeliger.

 

 

 

 

 

 

Bij de betonlook die u kiest is er een verzorgingslijn op de markt voor 

de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse of jaarlijkse verzorging bij veel of minder gebruik.

 

 

Prijzen worden gemaakt nav, de meters  op uw project waarbij er wordt gekeken naar hoeken, nissen en de moeilijkheidsgraad om het op te verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verzorgen naast het betonlook verwerken ook complete verbouwingen die verzorgt worden door R. Hofman 30 jaar ervaring in diverse projecten in renovatie en onderhoud  en installatie in samenwerking met de relaties opgebouwd in de jaren.

 

Heeft u vragen over betoncire of wilt u een prijs weten, neemt u contact op: Jacqueline  06-85282776 of Richard 06-85021067

 

 

 

Beal mortex effect..

Beal mortex

betoncire....