Ook toe aan een verbouwing met een unieke look. 

 

Wij verwerken de mooie soorten betonlook een harde betonstuc die kan worden toegepast op wanden en vloeren.

 

Een exclusieve hoogwaardige stuc op deze website te zien.

Wij bekleden uw project met  betonlook ook wel woonbeton betonstuc designbeton, hoogwaardige stuc of decoratieve stuc of leefbeton genoemd.

 

De nieuwe unieke trend in bekleding die ook op vloeren, meubels en in keukens en badkamers  en wanden gebruikt kan worden. 

 

Trendy makkelijk in onderhoud waterdicht maar ook hoogwaardig door de speciale toevoegingen UV bestendig en met een lange levensduur kiest u voor een exclusieve unieke designlook op uw project.

 

Wij verwerken een paar soorten te zien op deze site. 

 

Deze betonlooksoorten maken uw huis in ongeveer 3 tot 10 dagen tot een exclusieve moderne ruimte met de trend van nu betonlook. 

Onze producten worden met de hand opgebracht tot een zo gladde mogelijke afwerking. 

 

De mooie en luxe uitstraling van de soort die u kiest wordt verkregen door verschillende lagen over elkaar heen te verwerken en deze geven een effect, dat is de betonlook.  Wij werken deze af met een PU en/of een wax of olie die beschermd en onderhoud tegen vuil en vlekken en water.

 

De  soorten die wij verwerken kunnen alle op vloeren en wanden en is over vloerverwarming en open haard en keukenbladen aan te brengen of in de badkamer. 

 

Het verwerken van de betonlook duurt 3 tot 5 dagen afhankelijk van de grootte van het project  incl. het schuren en coaten de droogtijd van de betonlooksoort varieert van 5 dagen tot 3 a 4 weken  (volledige hardheid) u kunt wel alles instaleren enz. 

 

Bij het vooraf gladmaken (stucen) en/of voorbereiden kan de verwerkings tijd  varieeren.

 

 

De droogtijd hangt af van verschillende factoren.

 

 

Wij raden aan om  uw project vrij van stof kit en vet te maken.

 

U kunt kiezen uit meer dan 30 kleuren  waarbij er bij beton cire en microbeton ook gekozen kan worden uit alle RAL kleuren.

 

 

Overweegt u ook om de mooie hoogwaardige  betonlook op uw project te laten bekleden of heeft u vragen neemt u contact op: 06-85282776 Jacqueline of Richard 06-85021067

Beal mortex fine