Beal mortex

 

Goed dat u op onze site terecht bent gekomen hierbij wat info over de schitterende beton cire en mortex beal......

Deze decoratieve soort is anders dan gewoon stucwerk, het wordt aangemaakt met harsen ipv. water en opgebracht in 2 lagen of 3 lagen beal mortex... om de unieke effecten naar boven te halen door een speciale techniek. 

 

We noemen het de betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen. ...

decostuc of woonbeton leefbeton designbeton decoratieve stuc enz. enz.....

Na de voorbereiding, dit is nodig om de soort te laten hechten op de ondergrond wordt de  soort die u kiest gewogen, gemixt en aangemaakt met hars en een kleur naar keuze, dit kan ook een ral kleur zijn bij de beton cire bv.

 

nu worden de lagen opgebracht de eerste laag de 1e dag,  2e en 3e laag de volgende dag, na het drogen 3 to 5 dagen. geschuurd.  Nu wordt de speciale coating aangebracht die niet alleen beschermd maar ook tegen vuil en vlekken is.

Deze coating beschermd tegen vocht en vuil en geeft een soort glanslaagje die ook in verschillende eindafwerkingen in mat glans of zijdeglans verkrijgbaar is.

 

Omdat het product met de hand is opgebracht, is geen project hetzelfde. De nuances van de verwerker geven uw project altijd een andere uitstraling....zodoende is geen project hetzelfde en heeft u altijd een uniek project.

 

 

Wij proberen altijd tot een zo gladde mogelijke afwerking te werken maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de meer robuuste afwerking waarbij de opgebrachte lagen iets grover worden opgebracht.

 

De toepassingen zijn oneindig u kunt bv de beal mortex op open haard gebruiken op vloeren, wanden buiten op het balkon de badkamer enzenz... Beton cire op kasten, wanden keukenbladen, vloeren enzenz.

 

 

Wij hebben wat methodes om de mooie beton cire en beal mortex voeg en kitloos in uw badkamer tot zijn recht te laten komen waarbij lekkages uitgesloten zijn in tegenstelling tot kit voegen.

Zo hopen wij dat u jarenlang kunt genieten van uw gekozen product/project.

 

 

Het schoonhouden/onderhouden van uw project.

Er zijn verschillende methoden om uw product te verzorgen dit is de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse voeding voor het product dat u kiest. Maar ook buiten de natuurlijke schoonmaakproducten volstaat een emmer water met een scheutje schoonmaak azijn in het water ook. 

 U kunt uw product door ons laten waxen 1x per jaar (alleen bealmortex.) of een nieuwe coating aan laten brengen, de beton cire heeft ook een eigen schoonmaak/verzorgingslijn. Vraagt u hiernaar als uw project klaar is.

 

 

Wij raden aan om bij de voorbereiding indien u dit zelf doet het project stabiel, stofvrij, vetvrij te maken.

 

 

Bij de mortex en beton cire kunt u uit meer dan 70 kleuren kiezen zodoende is er voor elk wat wils.

 

De prijzen worden bepaalt n.a.v. de prijs van de leverancier deze kunnen verschillen, zo wil de een  beton cire uit België de ander uit tilburg, hierdoor worden soms ook de bezorgkosten gerekend  in de prijs.

 

De arbeids prijs wordt gerekend naar grootte m2 over het project.

Km vergoeding rekenen wij 0.19 per gereden km.

 

Heeft u een kast een tafel of een keukenblad met veel hoeken zal dit ook berekend worden in de prijs. hier zal vaak worden gegaasd en/of geprimerd en is het materiaal wat ingewikkelder op te brengen

 

Wij hopen dat de info die wij u gegeven hebben u beweegt om de schitterende mooie, unieke design betonlook op uw project/en te laten bekleden.

 

Neemt u contact op als u vragen heeft: Jacqueline: 0685282776

Beal mortex fine