Goed dat u op onze site terecht bent gekomen hierbij wat info over de schitterende beton cire en mortex beal......

Deze stucsoort is anders het wordt aangemaakt met harsen ipv. water en opgebracht in 2 lagen om de unieke effecten naar boven te halen we noemen het de betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen. ...

decostuc of woonbeton leefbeton designbeton enz. enz.....

Na de opgebrachte lagen wordt afhankelijk van de grootte van het project na 2 tot 5 dagen  de lagen geschuurd en de coating aangebracht.

Deze coating beschermd tegen vocht en vuil en geeft een soort glanslaagje die ook in mat verkrijgbaar is

 

Omdat het product met de hand is opgebracht, is geen project hetzelfde waardoor u altijd een unieke eigen project look......heeft. Wij proberen altijd tot een zo gladde mogelijke afwerking te werken maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de meer robuuste afwerking waarbij de opgebrachte lagen iets grover worden opgebracht.

 

De toepassingen zijn oneindig u kunt bv de beal mortex op open haard gebruiken buiten op het balkon enzenz... Beton cire op kasten....

  Soms is het nodig om te stucen om een zo glad mogelijk resultaat te krijgen.

Wij gebruiken dan voor de badkamer cementgebonden stuc en hebben wat methodes om de mooie beton cire en/of mortex voeg en kitloos in uw badkamer tot zijn recht te laten komen.

 

Het schoonhouden/onderhouden van uw project.

Als u uw project 1x in de 3 of 6 maanden een schoonmaakbeurt geeft met het product dat bij uw betonlook soort hoort geeft is dit voldoende, de verzorging die het nodig heeft zit in dit product, buiten natuurlijk uw dagelijkse schoonmaakproducten het beste is de schoonmaakazijn te gebruiken in een scheutje water.

 

Er is ook een dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse onderhoudproduct bij het soort dat u kiest te verkrijgen maar soms wordt schoonmaakazijn scheutje in uw emmerk ook gebruikt.

 

 

De droogtijd hangt af van verschillende factoren weer/vochtgehalte.

Wij raden aan voordat we beginnen om  uw project vrij van stof kit en vet te maken uw project stabiel te maken omdat elke beweging scheuren kan veroorzaken in bv. een trap.

De beal mortex kan dikker worden verwerkt die zal daar niet zo snel problemen geven.

 

Bij de mortex en beton cire kunt u uit meer dan 30 kleuren kiezen.

 

De prijzen worden bepaalt n.a.v. de prijs van de leverancier deze kunnen verschillen, zo wil de een  beton cire vanuit Tilburg en de ander vanuit België hierdoor worden soms ook de bezorgkosten  gerekend  in de m2 prijs. 

 

De arbeids prijs wordt gerekend naar grootte m2 over het project, ook km vergoeding rekenen wij 0.19.

 

Heeft u een kast een tafel of een keukenblad met veel hoeken zal dit ook berekend worden in de prijs. hier zal vaak worden gegaasd en/of geprimerd.

 

Wij hopen dat de info die wij u gegeven hebben u beweegt om de schitterende mooie, unieke design betonlook op uw project door ons te laten bekleden.

 

 

Tot ziens op uw project.

 

Neemt u contact op bij vragen of onze prijslijst.: 06-85282776 Jacqueline of Richard 06-85021067

Beal mortex fine