Beal mortex

 

U zoekt een "betonlook"of beton cire of beal mortex, hierbij wat informatie over de schitterende beton cire en beal mortex.

Beton cire wordt tegenwoordig veel verwerkt

Er zijn veel verschillende soorten beton cire op de markt deze verschillen ook in prijs de ene is met veel effect de ander met weinig effect.

Van oorsprong is beton cire een uit Frankrijk afkomstige betonstuc.  De letterlijke vertaling van beton cire is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het uiteindelijke beton cire.  

Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product  voor elke ruimte in uw huis!

Betoncire is zelf een cement/beton achtig poeder dat vermengd wordt met een resin in 2 of 3 lagen opgebracht en voorzien van een afwerklaag  de de impregneer en de topfinishlaag. 

Door een speciale techniek worden de effecten naar boven gehaald waardoor u een unieke wand of vloer hebt water dicht gemaakt met de impregneer en een toplaag of 2.... tegen vuil en vet.

Een uniek product

Het kan op bijna elke ondergrond worden aangebracht.  Denk hierbij aan gips, oud tegelwerk, hout, wediplaat, beton, enz.  De uitstraling van beton cire is zeer divers: van een gladde tot meer -tadelakt-stijl; van landelijk tot trendy.  

We noemen beton cire en beal mortex en overige betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen betonlook decostuc woonbeton leefbeton designbeton decoratieve stuc enz. enz..... 

Beton cire of beal mortex wordt opgebracht in 2 of 3 lagen dan geschuurd, en wordt afgewerkt met een impregneer en dan een PU een 2 componenten coating een wax of olie. 

Beton cire is van zichzelf niet waterdicht maar watervast deze wordt dat gemaakt met impregneer en de beschermlaag van de PU coating die in 1 of 2 lagen wordt opgebracht na het schuren.

Deze beschermt tegen vuil en vocht. 

Beton cire of beal mortex kan worden verrwerkt op vloeren, wanden, schouwen, meubels, keukenbladen badkamers de toepassingen zijn oneindig.

Beton cire heeft rond de 72 kleuren en op aanvraag kan u een ral kleur laten maken door ons. 

Beal mortex heeft 64 kleuren is een ander product dit komt uit eigen makelij door Beal ontwikkeld. Mortex werd vroeger gebruikt om kelders te dichten en is ook net als beton cire uitgewerkt tot een product om binnenshuis te verwerken.

Beal is mortex deco voor binnenshuis en is net als beton cire een mooi product dat iets grover oogt. Beal mortex is al vanaf 1 mm waterdicht en kan in mat glanzend of zijdeglans worden afgewerkt en heeft net als alle betonlooksoorten ook effect. De mooie beal mortex kan ook op wand en vloer trappen keukenbladen enz enz.. worden aangebracht maar kan ook buiten op uw terras opgebracht worden.

 

Beal mortex wordt vooral veel in badkamers gebruikt vanwege zijn waterdichtheid en is ook toe te passen overal in huis........en buitenshuis.

 

Beal mortex wordt opgebracht in 3 lagen en op wanden 2 lagen en daarna geschuurd en afgewerkt met een PU laag  een 2 componenten laag die beschermt tegen vuil en vlekken. (toplaag) maar kan ook met wax worden afgewerkt of olie.

 

 

Omdat onze producten met de hand opgebracht worden is geen project hetzelfde u heeft altijd een uniek project qua kleur qua uiterlijk.

 

Wij zien u graag op uw project om de mooie design betonlook op uw project te laten bekleden door ons.  Bel nu en vraag naar prijzen Jacqueline 06-85282776 of neem contact met ons op dmv. de contact button.

Beal mortex fine