Beal mortex

 

Leuk dat u op onze website terecht bent gekomen, hierbij wat info over de schitterende beton cire en beal mortex.

Deze decoratieve soort is anders dan gewoon stucwerk, het wordt aangemaakt met harsen ipv. water en opgebracht in 2 lagen of 3 lagen beal mortex (badkamer)...

 

Door speciale technieken worden de effecten naar boven gehaald waardoor u een unieke wand of vloer hebt. 

We noemen beton cire en beal mortex betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen. ...

decostuc of woonbeton leefbeton designbeton decoratieve stuc enz. enz..... 

Beton cire of beal mortex wordt opgebracht in 2 of 3 lagen die na de voorbereiding, gemixt en aangemaakt wordt met hars en een kleur naar keuze. Dan wordt hij opgebracht en gecoat deze beschermd tegen vocht en vuil. Deze is in verschillende eindafwerkingen bijvoorbeeld mat glans of zijdeglans verkrijgbaar.

 

Omdat het product met de hand is opgebracht, is geen project hetzelfde. U heeft altijd een uniek project.

  

Wij proberen altijd tot een zo gladde mogelijke afwerking te werken maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de meer robuuste afwerking waarbij de opgebrachte lagen iets grover worden opgebracht.

 

De toepassingen zijn oneindig u kunt bv de beal mortex op open haard  of in de badkamer toepassen maar ook op vloeren, wanden buiten, op het balkon de badkamer enzenz... Beton cire op kasten, wanden, vloeren, keukenbladen, wanden,  trappen enzenz.

  

Wij hebben wat methodes om de mooie beton cire en beal mortex vzo mooi mogelijk, voeg en kitloos in uw badkamer tot zijn recht te laten komen waarbij lekkages uitgesloten zijn. 

 

Zo hopen wij dat u jarenlang kunt genieten van uw gekozen product. 

 

Het schoonhouden/onderhouden van uw project.

Er zijn verschillende methoden om uw product te verzorgen dit is de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse of jaarlijkse onderhoud voor het product dat u kiest  vraagt u hiernaar als uw project af is. 

 

Bij de beal mortex en beton cire kunt u uit meer dan 50 kleuren kiezen, zodoende is er voor elk wat wils.

 

De prijzen worden bepaalt n.a.v. de prijs van de leverancier deze kunnen verschillen, zo wil de een  beton cire uit België de ander uit tilburg, hierdoor worden soms ook de bezorgkosten gerekend  in de prijs.

 

De arbeids prijs wordt gerekend naar grootte m2 over het project.

Km vergoeding rekenen wij 0.19 per gereden km. 

Heeft u een kast een tafel of een keukenblad met veel hoeken zal dit ook berekend worden in de prijs. hier zal vaak worden gegaasd en/of epoxy . 

Wij hopen dat de info die wij u gegeven hebben u beweegt om de schitterende mooie, unieke design betonlook op uw project/en te laten bekleden.

 Neemt u contact op als u vragen heeft: Jacqueline: 0685282776/Richard 06-85282776

Beal mortex fine