Beal mortex

 

U zoekt een betonlook hier vind u wat informatie.

Beton cire (betonlook) wordt tegenwoordig veel verwerkt op wand /vloer en in badkamers waar veel in combinatie bv. met een tegel een unieke look ontstaat deze in combinatie met uw keuze van interieur zorgt dat de beton cire een keuze van stijl/rust en uniekheid wordt.

Beton cire of beal mortex diie we verwerken is te verkrijgen in meer dan 60 kleuren.

Betonlook wordt opgebracht met de hand en is te verwerken op alleri ondergronnden.

Van oorsprong is beton cire een uit Frankrijk afkomstige betonstuc maar verhalen gaan rond dat beton cire oorspronkelijk uit Marokkko komt de soortgelijke tadelakt  bekend van het wrijven met het steentje is daar de oorsprong van....vandaar de letterlijke vertaling van beton cire gewreven beton maar daar zijn we nog niet achter...

 

Door de unieke samenstelling en vele verillende mogelijkheden van beton cire is het een ideaal product  voor elke ruimte in uw huis denk aan badkamer of vloeren en is het enorm gemakkelijk in onderhoud (geen voegen) 

We noemen beton cire en beal mortex en overige betonlook maar heeft tegelijkertijd zoveel namen betonlook decostuc woonbeton leefbeton designbeton decoratieve stuc enz. 

De opmars van betonlook is bijna niet meer weg te denken in de opbouw van uw huis/interieur...mede omdat het makkelijk in onderhoud is/ het is in veel kleuren te verwerken/ en het is/wordt waterdicht gemaakt zodoende  ook heel veel gebruikt in badkamers.

De look is effect een beetje maar beton cire is wel met effect.

De impregneer en 2K coating maakt beton cire waterdicht.

 

Mortex (beal) ook een betonlook werd vroeger gebruikt om kelders/gaten te dichten en is uitgewerkt tot een product waterdicht van zichzelf om binnenshuis te verwerken met de look van natuursteen voor binnen en buitenshuis en badkamer. 

Beal is mortex is net als beton cire een mooi waterdicht product dat iets grover oogt en heeft net als alle betonlooksoorten ook effect, dit effect is niet te verminderen met opbrengen, bij beton cire wel een beetje.

Beal mortex wordt vooral veel in badkamers gebruikt vanwege zijn waterdichtheid en is ook zeer geschikt voor terassen.

Korot gezegd betonlook is sfeervol, uniek, waterbestendig en niet meer weg te denken in de hedendaagse interieur.

 

Belt u nu voor een afspraak 06-85282776

beal mortex

beal mortex

beton cire keuken

beton cire

beton cire

Beal mortex fine